Share
this page
» CNC Draaier Frezer

 Unisign in Panningen (Noord-Limburg) is een internationaal opererende machinebouwer en probleemoplosser voor de metaalverspanende industrie. Wij  ontwikkelen en fabriceren hightech CNC verspaningsmachines. We werken projectmatig om daarmee maximaal in te spelen op de behoeftes van onze klanten.

Bij Unisign werken mensen met een grote passie voor techniek. Onze medewerkers werken dagelijks samen aan een kwalitatief hoogstaand product. Dit gebeurt in een betrokken en collegiale werksfeer. De dagelijkse uitdaging die onze medewerkers ervaren maakt ons uniek. Werken bij Unisign betekent jezelf ontwikkelen binnen een afwisselende en technisch hoogstaande werkomgeving.  

Voor de afdeling Onderdelenfabricage zoeken wij een

CNC Draaier Frezer

(fulltime, m/v)

In onze moderne productiehal, die tevens dient als Technology Center, expo- en democentrum voor bezoekers en klanten, worden met hoofdzakelijk eigen fabricaat CNC-bewerkingsmachines nieuwe machineonderdelen vervaardigd.

De afdeling Onderdelenfabricage bestaat uit diverse disciplines zoals draaien, frezen, vlak- en rondslijpen, zagen, bankwerken, lassen e.d. Ook de kwaliteitscontrole (meetkamer), het gereedschapsmagazijn, de planning en de werkvoorbereiding zijn belangrijke onderdelen in het productieproces. Binnen de afdeling Onderdelenfabricage worden de onderdelen vervaardigd die nodig zijn om onze hoogwaardige CNC bewerkingsmachines te kunnen samenstellen. De onderdelen worden vervaardigd met een hoge nauwkeurigheid en het gaat vooral om enkelstuks of kleine series.

Als CNC Draaier Frezer  ben je een echte vakman als het gaat om verspanen,. Je neemt verantwoordelijkheid in het maken van kwalitatieve hoogwaardige producten. Het beoordelen van tekeningen, het procesmatig meten en het doorvoeren van verbeteringen is voor jouw geen probleem.

Functie omschrijving

 • Het produceren van enkelstuks tot kleine series op CNC-gestuurde draaibank of draaifreescombinatie.
 • Het afstellen van de machine, laden van gereedschappen en opspannen van product.
 • Produceren van kostbare delen en daarvoor volledige verantwoordelijkheid nemen.
 • Programma opstarten, visueel en auditief volgen, controleren en waar nodig bijsturen en corrigeren.
 • Het doen van verbetervoorstellen betreffende CNC-programma’s en opspanningen.
 • Het controleren van producten op maatvoering en visueel uiterlijk en afbramen, nummeren en schoonmaken van geproduceerde onderdelen.
 • Dagelijks onderhoud van de machine.

Functie eisen

 • MBO werk- en denkniveau richting verspaning.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Enkele jaren ervaring in diverse draai- en freestechnieken.
 • Het kunnen lezen en begrijpen van ISO CNC programma’s.
 • Zelfstandig, nauwkeurig en gestructureerd werken

Het betreft werkzaamheden in een 2-ploegendienst (inclusief ploegentoeslag). Werktijden: Vroege dienst 05.30u -13.06 uur / Late dienst 12:56 – 20.30 uur en 1x per 4 weken op zaterdag van 05:30 uur – 13:30 uur

Salaris overeenkomstig met functie, ervaring en/of opleiding

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Professional aan het woord

“Unisign levert op internationaal gebied klantspecifieke CNC-bewerkingscentra, waarbij de wensen van de klant centraal staan. Dit maakt dat het produceren van een machine nooit hetzelfde is. De series zijn klein, waardoor je alert moet blijven. Binnen de Onderdelenfabricage ben ik werkzaam als CNC-draaier. Op deze machine worden producten, zoals assen en schijven tot op zeer hoge nauwkeurigheid op maat gebracht. Het machinepark is continu aan veranderingen onderhevig. In het eigen maken van nieuwe bewerkingsprocessen vind ik dan ook veel uitdagingen.”

 

Terug naar Vacatures voor Professionals

Informatie over deze functie: Huub Bertrand, Hoofd Onderdelenfabricage, 077-3073777 Algemene informatie: afdeling HRM, 077-3073777

solliciteer nu


gerelateerde vacatures

TitelAfdeling
Manager MachinetransportMontage
Allround SlijperOnderdelenfabricage
Technisch Assistent ServiceService & After Sales
Allround CNC FrezerOnderdelenfabricage
CAM ProgrammeurWerkvoorbereiding
Area Sales ManagerSales
Hoofd MontageMontage
Service WerkvoorbereiderService & After Sales
Projectleider After SalesService & After Sales
Conventioneel Verspaner / Allround MedewerkerOnderdelenfabricage
Mechanical EngineerMechanical Engineering
Hoofd EngineeringMechanical Engineering
Fijnmechanisch MonteurMontage
Elektromonteur Machinebouw in- en externMontage
Field Service EngineerService & After Sales
Open sollicitatie