Onze mensen

Wereldspelers in machinebouw

afwisseling | uitdaging | high-tech
Geen dag hetzelfde


Wil je werken waar techniek hoog in het vaandel staat? En met ons meebouwen aan high-tech CNC machines die de hele wereld overgaan? Wil je deel uitmaken van een team dat elke dag opnieuw op zoek is naar verbeteringen, betere en nauwkeurige werkmethoden?

Je werkt in een niche markt waar we voor onze klanten de beste oplossingen bedenken voor hun verspaningsproblemen. De rijke variatie in technologie, het gezamenlijk streven naar de ontwikkeling en perfectie van de juiste technologische oplossingen vormen een ideale voedingsbodem voor professionele ontwikkeling en persoonlijke groei. We moedigen onze medewerkers aan zich te blijven ontwikkelen en investeren in opleidings- en doorgroeitrajecten.

Heb je een opleiding of ervaring in mechanical engineering (werktuigbouwkunde), software engineering (Besturingstechniek), Electrotechniek, Mechatronica of een overige technische opleidingen, neem contact op met hrm@unisign.com.

kijk en lees mee met
Onze professionals

Ron Verlinden

Fijnmechanisch monteur

Bekijk video

“Voor mijn start bij Unisign, heb ik een meeloopdag gehad. Leuk om even te proeven wat het werk precies inhoudt. Die meeloopdag heeft me ook over de streep getrokken. Het gaf me een goede indruk van het werk.
De introductie is goed verlopen met dank aan mijn collega’s van de voormontage: goede en ervaren monteurs. Ik ben gekoppeld aan Mat; hij heeft mij weg gewezen in het bedrijf en leert me de fijne kneepjes van het vak.”

Lees hier het volledige interview

Peter Steijvers

Elektromonteur

Bekijk video

“Ik heb gekozen voor Unisign omdat we mooie high-tech machines maken die de hele wereld overgaan. Mijn werk verveeld bijna nooit door de grote afwisseling. Iedere keer andere machines, nooit grote series. Regelmatig ondersteun ik de mechanische montage. Wat ik extra leuk vind: de machines ergens in de wereld plaatsen.”

Lees hier het volledige interview

Dennis Roost

CNC frezer

Bekijk video

“Werken aan een CNC machine is zoveel meer dan ‘knopjes indrukken’. Het is ook tekeningen lezen, producten opspannen, gereedschappen afstellen, metingen doen. Deze grote afwisseling maakt het leuk. Het zijn precisiedelen, dus gestructureerd en nauwkeurig werken is super belangrijk.”

Lees hier het volledige interview

William Beurskens

Inbedrijfsteller

“Na 9 jaar als Mechanisch Monteur werkzaam te zijn geweest, zocht ik een nieuwe uitdaging binnen Unisign en deze gevonden bij de afdeling Inbedrijfsstelling. Dit team verzorgt afnames van machines, testen en demo’s/cursussen voor bedieners, programmeurs en onderhoudspersoneel. Na een interne opleiding reis ik zelfstandig naar klanten om wereldwijd machines inbedrijf te stellen en cursussen te geven. Mijn ervaring als monteur helpt mij in deze functie. Het is mooi om je ervaring en kennis te delen met klanten. Het is een afwisselde baan met geregeld reizen. Ik ontmoet veel nieuwe mensen en ben altijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen. Deze baan past perfect bij mij. Ik hou van een uitdaging en reis graag!”

Theo Coenen

Elektromonteur/opstarttechnicus

“Binnen Unisign is mechatronica geen mode woord, maar dagelijkse werkelijkheid. We bouwen als bedrijf alles zelf, de machine, de besturing, maar ook motoren. Nadat alle componenten zijn samengebouwd moeten we alles inregelen en afstellen. Je werkt nauw samen met collega’s van engineering, de mechanische montage. Maar ook met programmeurs om iedere functie goed in te regelen en te testen. Het is een must om flexibel te zijn met klantspecifieke machines. Je weet nooit waar je tegen aanloopt en hoe je het gaat oplossen. Met de ervaring die we samen hebben komt het uiteraard allemaal goed. Het blijft altijd een uitdaging, ieder dag weer.”

Tom Gommans

Mechanisch constructeur

“De werkomgeving van een Unisign Mechanisch Constructeur bevindt zich op diverse vlakken. Het ontwikkelen van CNC bewerkingscentra vergt meerdere competenties. Creativiteit en mechanische-vakkundigheid staan hoog in het vaandel. Samen met een grote portie uitdaging, variatie en een dynamische groep jonge constructeurs biedt Unisign de perfecte omgeving om je op technisch vlak te ontwikkelen tot een vakkundig en professioneel constructeur. Het meewerken aan machines waar de complexiteit zo groot en uitdagend is, is een droom voor iedere constructeur. Het leuke is ook dat wat we bedenken of construeren, we ook in eigen huis produceren.”

Ken Reijven

Mechanisch monteur

“Ik ben werkzaam in de montage en ervaar dat als een geweldige baan. We leveren zeer geavanceerde freesmachines. Om daar aan mee te werken is natuurlijk iets om trots op te zijn. Ik werk graag met mijn handen en in combinatie met mijn HBO-werktuigbouwkunde zit ik hier echt op mijn plaats. Die afwisseling en uitdagingen maken de functie gewoon compleet. Daarnaast is teamgeest belangrijk. Je bent ook een aantal keer per jaar – samen met collega’s – op locatie bij de klant de machines aan het opbouwen. Dat kan om de hoek zijn, maar ook China, Brazilië of ergens op de wereld.”

Rien Joosten

CNC-draaier

“Unisign levert op internationaal gebied klantspecifieke CNC-bewerkingscentra, waarbij de wensen van de klant centraal staan. Dit maakt dat het produceren van een machine nooit hetzelfde is. De series zijn klein, waardoor je alert moet blijven. Binnen de Onderdelenfabricage ben ik werkzaam als CNC-draaier. Op deze machine worden producten, zoals assen en schijven tot op zeer hoge nauwkeurigheid op maat gebracht. Het machinepark is continu aan veranderingen onderhevig. In het eigen maken van nieuwe bewerkingsprocessen vind ik dan ook veel uitdagingen.”