Unisign Machine Tools » DE: Career for PROFESSIONALS » Project Manager Engineering

Project Manager Engineering

Machinebouwer Unisign zoekt ter uitbreiding een Project Manager Engineering (m/v).  Hij is verantwoordelijk voor de realisatie en coördinatie van alle projecten en ondersteunt hierin de Manager Operations. Hij houdt overzicht op alle lopende orders (bewaken van levertijden, kwaliteit en budget), adviseert verschillende afdelingen op organisatorisch vlak. Hij speelt een motiverende rol binnen de gehele organisatie.

De afdeling Mechanical Engineering vertaalt de klantorders in stuklijsten met bijbehorende  onderdeeltekeningen en samenstellingen en inventariseert/kwantificeert de klantspecifieke opties. De klantwens wordt uitgewerkt en vertaald naar productie, zodat de machine gemaakt kan worden. Innovatie, probleemoplossing en kwaliteit zijn de sleutelwoorden binnen deze afdeling.

Wat ga je doen? 

 • Controleren en bijhouden van de voortgang van de projecten (w.o. het bijhouden van verbeterpunt- en aandachtspuntlijsten om zo de kwaliteit te waarborgen).
 • Begeleiden van het gehele technische/projectmatig traject van ontwerp tot aflevering bij de klant (w.o. vroegtijdig signaleren van risico’s en aandragen van oplossingen, deelnemen aan technische besprekingen, organiseren van Kick-Off-besprekingen en voorafnamebesprekingen).
 • Zorgen voor een soepele overdracht naar de afdelingen Control & Automation, Werkvoorbereiding, Elektro Montage, Mechanische Montage, Service, Verkoop en Applicatie en zorgen voor de terugkoppeling in de organisatie van nieuwe ontwerpen.

Wat breng je mee?

 • Een HBO diploma met een technische / bedrijfskundige achtergrond.
 • Aantoonbare kennis op het gebied van werktuigbouwkunde.
 • Ervaring vanuit een vergelijkbare positie in de machinebouw.
 • Je bent communicatief sterk, ook in het Engels en Duits.
 • Je bent diplomatiek en besluitvaardig, denkt in oplossingen en stelt zaken ter discussie.

Wat bieden wij jou?

 • Een fulltime baan, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Kansen op een interessante loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.
 • Werken in een uitdagende en technisch hoogstaande werkomgeving.

Unisign in Panningen (Noord-Limburg) is een internationaal opererende machinebouwer en probleemoplosser voor de metaalverspanende industrie. Wij ontwikkelen en fabriceren hightech CNC verspaningsmachines. We werken projectmatig om daarmee maximaal in te spelen op de behoeftes van onze klanten.

Bij Unisign werken mensen met een grote passie voor techniek. Onze medewerkers werken dagelijks samen aan een kwalitatief hoogstaand product. Dit gebeurt in een betrokken en collegiale werksfeer. De dagelijkse uitdaging die onze medewerkers ervaren maakt ons uniek. Werken bij Unisign betekent jezelf ontwikkelen binnen een afwisselende en technisch hoogstaande werkomgeving.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Informatie over deze functie: Paul Lennaerts, Manager Operations, 077-3073777 Algemene informatie: afdeling HRM, 077-3073777

solliciteer nu


  gerelateerde vacatures

  TitelAfdeling
  Elektromonteur Machinebouw in- en externMontage
  Servicemonteur / Field Service EngineerService & After Sales
  R & D Mechatronica EngineerMechanical Engineering
  CNC Draaier FrezerOnderdelenfabricage
  Senior Quality Control EngineerKwaliteitscontrole
  Geometrie ControleurInbedrijfstelling & Geometrie
  Mechanisch Monteur in- en externMontage
  Open sollicitatie