Share
this page
» Service Werkvoorbereider

Unisign in Panningen (Noord-Limburg) is een internationaal opererende machinebouwer en probleemoplosser voor de metaalverspanende industrie. Wij  ontwikkelen en fabriceren hightech CNC verspaningsmachines. We werken projectmatig om daarmee maximaal in te spelen op de behoeftes van onze klanten.

Bij Unisign werken mensen met een grote passie voor techniek. Onze medewerkers werken dagelijks samen aan een kwalitatief hoogstaand product. Dit gebeurt in een betrokken en collegiale werksfeer. De dagelijkse uitdaging die onze medewerkers ervaren maakt ons uniek. Werken bij Unisign betekent jezelf ontwikkelen binnen een afwisselende en technisch hoogstaande werkomgeving.  

Voor de afdeling Service & After Sales zoeken wij een

Service Werkvoorbereider

(m/v, fulltime, binnendienst)

De afdeling Service & After Sales is het aanspreekpunt van de klant na inbedrijfstelling van de aangekochte CNC-bewerkingsmachine en biedt ondersteuning in het gebruik van deze machine. De afdeling zorgt voor periodiek onderhoud aan de klantmachines, verleent telefonische ondersteuning aan klanten en waar nodig worden Service Engineers ingepland. De afdeling bestaat uit binnen- en buitendienstmedewerkers met een afgeronde werktuigbouwkundige opleiding op MBO/HBO niveau.

Als Service Werkvoorbereider ben je het aanspreekpunt voor de klant als het gaat om de inzet van de Service Engineer. Je bent verantwoordelijk voor een adequate afwikkeling van de serviceaanvraag van de klant op de door de klant gewenste wijze en de voorbereiding van de werkzaamheden van de externe Service Engineers. Tevens ben je verantwoordelijk voor correct uitgevoerde interne reparaties en begeleidt hiervoor een team van 5 Fijnmechanisch Revisiemonteurs aan.

Functie omschrijving

 • Op basis van een door een Customer Support Engineer uitgewerkte storingsanalyse bereid je het afgesproken bezoek van de Service Engineer voor.
 • In nauw overleg met de klant en de Service Engineer plan je het servicebezoek in.
 • Je bepaalt de werkvolgorde, maakt de werkinstructies voor de Service Engineer en zorgt voor het direct beschikbaar zijn van de (hulp-)middelen om de meest optimale service te kunnen verlenen binnen het gewenste tijdspad.
 • Op basis van een ontvangen storingsanalyse bereid je een interne reparatie voor. Je begeleidt hiervoor het team van Fijnmechanisch Revisiemonteurs (werkvolgorde bepalen, faciliteren van de hulpmiddelen en aanspreekpunt van de monteurs).
 • Na afloop evalueer je met de klant en de Engineers de uitvoering van de opdracht en zorg je voor de administratieve verwerking van de monteursrapporten en terugmeldingen.
 • Je levert de juiste data aan het Hoofd Service & After Sales ten behoeve van de facturatie.
 • Je legt procedurebeschrijvingen en kennis vast en onderhoudt ze voor de toekomst

Functie eisen

 • Je hebt een diploma HBO-Werktuigbouwkunde.
 • Je hebt relevante kennis van CNC-bewerkingsmachines.
 • Je communiceert gemakkelijk, zowel in woord als geschrift, in het Engels en Duitse. Kennis van de Franse taal is een pré.
 • Je hebt een service- en klantgerichte instelling.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar Vacatures voor Professionals

Informatie over deze functie: Marc Verheyden, Hoofd Service & After Sales,  077-3068455 Algemene informatie: afdeling HRM, 077-3073777

solliciteer nu


gerelateerde vacatures

TitelAfdeling
ICT-specialist / SysteembeheerderSysteembeheer
Hoofd MontageMontage
Manager MachinetransportMontage
Fijnmechanisch MonteurMontage
Field Service EngineerService & After Sales
Technisch Assistent ServiceService & After Sales
Projectleider After SalesService & After Sales
Allround SlijperOnderdelenfabricage
CNC Draaier FrezerOnderdelenfabricage
Allround CNC FrezerOnderdelenfabricage
CAM ProgrammeurWerkvoorbereiding
Hoofd EngineeringMechanical Engineering
Open sollicitatie