Onze vakmensen

kiezen voor top techniek!

 

afwisseling | uitdaging | high-tech
Geen dag hetzelfde

Wil je werken waar techniek hoog in het vaandel staat? En met ons meebouwen aan high-tech CNC machines die de hele wereld overgaan? Wil je deel uitmaken van een team dat elke dag opnieuw op zoek is naar verbeteringen, betere en nauwkeurige werkmethoden?

Je werkt in een niche markt waar we voor onze klanten de beste oplossingen bedenken voor hun verspaningsproblemen. Met een rijke variatie in technologie, streven we gezamenlijk naar de ontwikkeling en perfectie van de juiste technologische oplossingen. Dit is een ideale voedingsbodem voor professionele ontwikkeling en persoonlijke groei. We moedigen onze medewerkers aan zich te blijven ontwikkelen en investeren in opleidings- en doorgroeitrajecten.

Heb je een opleiding of ervaring in mechanical engineering (werktuigbouwkunde), software engineering (Besturingstechniek), Electrotechniek, Mechatronica of een overige technische opleidingen, neem contact op met hrm@unisign.com.

kijk en lees mee met
Onze professionals

Mariska Hendrikx

Service medewerkster

“Duitsland, Brazilië, Engeland, Zwitserland, Oostenrijk, Zweden. Unisign levert wereldwijd en mijn talenkennis is sinds ik bij Unisign werk best uitgedaagd. Dat vind ik ook het meest aantrekkelijk in mijn werk. Het contact met klanten over de hele wereld.”

LEES MEER >>

Joanne Cantuba

Field Service Engineer

“Deze baan past echt bij mij: de afwisseling, het klantcontact, de zelfstandigheid, de diversiteit van de landen en de klantlocaties. Nooit een saaie dag!”

LEES MEER >>

Ron Verlinden

Fijnmechanisch monteur

“Voor mijn start bij Unisign, heb ik een meeloopdag gehad. Leuk om even te proeven wat het werk precies inhoudt. Die meeloopdag heeft me ook over de streep getrokken. Het gaf me een goede indruk van het werk.”

LEES MEER >>

William Beurskens

Inbedrijfsteller

“Na 9 jaar als Mechanisch Monteur werkzaam te zijn geweest, zocht ik een nieuwe uitdaging binnen Unisign en deze gevonden bij de afdeling Inbedrijfsstelling.”

LEES MEER >>

Dennis Roost

CNC frezer

“Werken aan een CNC machine is zoveel meer dan ‘knopjes indrukken’. Het is ook tekeningen lezen, producten opspannen, gereedschappen afstellen, metingen doen. Deze grote afwisseling maakt het leuk.”

LEES MEER >>

Ken Reijven

Mechanisch monteur

“Ik ben werkzaam in de montage en ervaar dat als een geweldige baan. We leveren zeer geavanceerde freesmachines. Om daar aan mee te werken is natuurlijk iets om trots op te zijn.”

LEES MEER >>

Tom Gommans

Mechanisch constructeur

“De werkomgeving van een Unisign Mechanisch Constructeur bevindt zich op diverse vlakken. Het ontwikkelen van CNC bewerkingscentra vergt meerdere competenties.”

LEES MEER >>

Theo Coenen

Elektromonteur/opstarttechnicus

“Binnen Unisign is mechatronica geen mode woord, maar dagelijkse werkelijkheid. We bouwen als bedrijf alles zelf, de machine, de besturing, maar ook motoren.”

LEES MEER >>

Rien Joosten

CNC draaier

“Unisign levert op internationaal gebied klantspecifieke CNC-bewerkingscentra, waarbij de wensen van de klant centraal staan. Dit maakt dat het produceren van een machine nooit hetzelfde is.”

LEES MEER >>